Registrace
 

04 easy obsluha

Nové senzory KNX z řady designů Berker jsou dokonale kompatibilní s prvky systému easy. Dejte zákazníkům na výběr: jednoduché cenově dostupné tlačítko, stmívací tlačítko nebo snad intuitivní pokojový ovladač? Všechny způsoby ovládání mohou být navzájem kombinovány.
Novinka: jedno- až čtyřnásobné tlačítko KNX

Zapojte svoje smysly. Nová tlačítka Berker KNX umožňují vytvářet ucelené scény a logické kombinace. Uživatelé jsou rovněž podporováni v tom, aby využívali své smysly, zrak, sluch a hmat, díky LED diodám, které se mohou stmívat v jakékoli požadované kombinaci barev RGB a integrovanému zvukovému signálu, který je slyšet po aktivaci konfigurace easy a zabudovanému teplotnímu čidlu, k němuž může být v případě potřeby připojeno druhé čidlo –
například pro podlahové topení. Tlačítko KNX je k dispozici v designech S, B, Q, K a R, ve všech standardních barvách.

Zapínat a vypínat, osvětlovat, chránit

Nová tlačítka KNX s integrovanou jednotkou BCU (sběrnicová spojovací jednotka) vypadají navenek jednoduše, ale uvnitř skrývají inteligentní technologii: snadno se připojují do systému KNX v budově přes integrovanou sběrnicovou propojovací jednotku. Přepínače uprostřed umožňují přiřadit horní a dolní oblasti tlačítek samostatné funkce. Jednonásobné tlačítko může spínat dva ovládací příkazy a dvojnásobné tlačítko čtyři. Každý přepínač má stavovou LED kontrolku, která zároveň slouží jako orientační osvětlení. Barva LED kontrolky může být individuálně nastavena na červenou, zelenou nebo modrou barvu. A abyste zabránili nenechavým prstům odmontovat tak přitažlivou věcičku, mohou být modul tlačítka a opěrný kroužek sešroubovány pevně dohromady – dokonale zlodějům-odolné.

KNX pokojový termostat a pokojový ovladač

Nový Berker KNX pokojový termostat a ovladač na vás udělají dojem hned dvakrát – a to díky svému atraktivnímu designu a inovativnímu konceptu obsluhy. Díky funkci wipe-and-type, kterou disponují exkluzivně produkty řady Berker, stačí jednoduše přejet pásek senzorů a dotykem vybrat z celé řady funkcí budovy. Krásné a efektní řešení.