Registrace
 

easy Hager
Chytrý dům snadno a rychle

Systém easy představuje nový řídicí systém domácnosti a zároveň jednoduchou aplikaci pro byty a rodinné domy. Jedná se o inovativní, nekomplikované a nepříliš nákladné řešení a zároveň konfigurační software, který je - jak již název napovídá – velice snadno použitelný. Nepotřebujete složité technologie ani nákladný software ETS. Vše je maximálně jednoduché. Pořízení tohoto inteligentního systému řízení domu je i pro průměrnou domácnost investicí, která se vyplatí.

Vaše snadná cesta k inteligentnímu bydlení

Inteligentní řídicí centrum.

Design, ovládání a funkčnost ve špičkovém provedení…Hager zpřístupňuje inteligentní bydlení pro každého. Přináší technologii, která perfektně vyhoví potřebám téměř každé běžné domácnosti.

Regulace stmívání pro nastavení atmosféry.

Naprogramujte oblíbené a efektní světelné scény dle přání zákazníků a pomozte jim vždy navodit tu správnou atmosféru snadno a rychle.

Maximální pohodlí.

Systém umí pohodlně a snadno ovládat rolety a žaluzie. Možnost zastínit nebo zatemnit prostor jediným dotykem zajistí zákazníkům komfortnější bydlení.

Záruka jistoty zabezpečení.

Funkce centrálního vypnutí přináší zákazníkům jistotu, že při odchodu z domu vypnuli opravdu vše, a sice jediným tlačítkem. Konec starostí na cestách.

Rychlý přehled systémů

KNX je zavedeným celosvětovým standardem a systém easy od Hageru je s ním v plném rozsahu kompatibilní. Každá instalace easy může být rozšířena s použitím bezdrátových řešení quicklink nebo plně importována do softwaru ETS.

Bezdrátové moduly quicklink

  • Řešení pro jednotlivé místnosti
  • Ideální pro dodatečnou instalaci ve stávajících budovách
 

Konfigurace easy

  • Kompletní řešení pro obytné budovy
  • Ideálně použitelné funkce pro domácnosti
 

Programování systému

  • Prvotřídní řešení pro obytné budovy
  • Splňuje komplexní požadavky rezidenčních i komerčních budov
 
Pro práci se systémem easy potřebujete pouze konfigurační server easy, tablet a aplikaci easy. A to je vše. Nyní se můžete pustit do vytváření jednoduchých, ale efektivních řešení v reálném čase. Programování je rychlé a intuitivní. Navíc, modulární koncept systému easy umožňuje další rozšiřování inteligentního systému kdykoliv v budoucnosti. Myslete na budoucí potřeby a možnosti svých zákazníků a nabídněte jim s předstihem efektivní řešení řízení energie v domě a tím snížení jejich budoucích nákladů na energie. Navrhněte efektivní řízení.

Rozsáhlost a funkčnost instalace