Registrace

Rozvodnice univers FW

Budoucnost nepatří jen inteligentnímu řízení budov, ale také multifunkčnímu využití médií. Největší výhodou je možnost mít vždy přístup ze všech místností k TV, internetu, telekomunikačním službám, na digitální fotografie, online video půjčovnu, MP3 soubory, internetové rádio, IP telefon nebo video telefon...

Funkce:

Multimediální kompletní pole od firmy Hager nabízí možnost umístit vedle silové elektroinstalace veškerá datová připojení a multimediální komponenty dle zvoleného pořadí a zároveň tak, že budou vždy snadno přístupné. Rozvaděčová skříň se stává centrálou, kde může být umístěna veškerá technika budoucnosti.
The desired file could not be found.6875151.3324

Použití:

Skříně univers FW pro zapuštěnou a nástěnnou montáž jsou vhodné pro větší rodinné domy, kancelářské budovy, nemocnice a drobné podnikatelské provozovny. Toto řešení navazuje na velmi úspěšnou řadu malých domovních rozvodnic volta, kterou připomíná svým designem i technickými vlastnostmi, umožňuje však realizaci rozvaděčů s výrazně větším obsahem přístrojové náplně a jmenovitými proudy do 125 A.

Vlastnosti:

  • Multimediální rozvaděč umožňuje profesionální spojení silových a datových prvků v jednom rozvaděči.
  • Při použití montážního multimediálního panelu hager pro skříně univers Z lze jednoduše řešit instalaci datových prvků: switch, hub, router, TV multipřepínač atd. do jednoho systému.
  • Pro rychlé, pohodlné a spolehlivé připojení vodičů bez použití dalších nástrojů slouží bezšroubové svorky. Rozvodnice je vybavena dvěmi bezšroubovými svorkovnicemi pro plné i jemně slaněné vodiče o průřezu 1 až 4 mm², zajišťuje stálý přítlak a při manipulaci s vývody nemůže dojít v rozvaděči k volnění vodiče.