Registrace

Dva rozvaděče v jednom
Hager představuje novinku volta.hybrid

Nezabere mnoho místa, na pohled je nenápadný a zajišťuje rozvod energie pro bytové jednotky či menší rodinné domy. Pětiřadá volta.hybrid je unikátní kombinací silového a datového rozvaděče.


volta.hybrid s datovou částí
Projektanti, architekti a bytová družstva často čelí následující výzvě: V bytových jednotkách je často prostor jen pro jeden rozvaděč. Nájemci, kteří chtějí také datový rozvaděč, pro něho nemají místo. Odpovědí na tuto složitou situaci je volta.hybrid, ideální volba pro novostavby i rekonstrukce. Toto řešení je k dispozici jak ve verzi do dutých stěn, tak pod omítku.

Pětiřadá volta.hybrid je optimální řešení pro bytovou výstavbu. Za jedněmi dveřmi jsou umístěny prvky pro napájecí a datové či multimediální rozvody. Toto uspořádání nejen že šetří místo v bytových jednotkách, ale také vypadá přehledně a čistě. Výhoda pro vás jako majitele: můžete vybavit jakýkoliv byt, malý či větší, nejnovějšími multimediálními technologiemi. Ať už jde o pronájem nebo nákup bytu, integrovaný datový rozvaděč může být jedním z rozhodujících faktorů pro budoucího zákazníka.


Část s integrovanou zásuvkou
Silová a datová část je v rozvaděči volta.hybrid oddělena přepážkou. Tato přepážka je také využívána pro instalaci jedné silové zásuvky, pro druhou zásuvku je provedena příprava. Tuto zásuvku lze pootočit o 90° a je s úpravou pro II izolaci. Standardní vybavení rozvaděče zahrnuje perforované plechové dveře. Na přání je také k dispozici verze s plastovými dveřmi včetně větracích otvorů. Plastové dveře umožňují lepší šíření Wi-Fi signálu v bytě. Volitelné příslušenství zahrnuje 6násobný patch panel (FZ06MMO) a několik variant připojovacích modulů (RJ45, KOAX atd.).

Rozvaděč splňuje jak normu na rozvaděče nízkého napětí ČSN EN 61439-1,-3, tak normu na úplné kryty ČSN EN 60670-24.

Osm variant - výběr pro každého

volta.hybridPro zapuštěnou montážDo dutých stěn
s dveřmi z plechu:
  • VU602NWH 24 mod., 2 MP
  • VU603NWH 36 mod., 1 MP
  • VH602NWH 24 mod., 2 MP
  • VH603NWH 36 mod., 1 MP
s plastovými dveřmi:
  • VU602WWH 24 mod., 2 MP
  • VU603WWH 36 mod., 1 MP
  • VH602WWH 24 mod., 2 MP
  • VH603WWH 36 mod., 1 MP

Další informace

Ke stažení
Název Stáhnout
Bezpečná domácnost - spínací prvky a čidla
 PDF, 713 kB
Brožura - volta.hybrid
 PDF, 6,5 MB
Informace pro obchodní partnery: Napjatá situace v odvětví elektrotechniky
 PDF, 104 kB
Katalog tehalit
 PDF, 8,2 MB
Online prediction game
 PDF, 98 kB