Aktuality Hager Květen 2017
Aktuality Hager

Květen 2017
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
Pojďte s námi na No Name!

Spolupořádáme pro Vás koncert skupiny No Name, spojený s „večerem otevřených expozic“ v brněnském centru bydlení a designu Kaštanová, který se uskuteční v polovině června. V Kaštanové pro Vás při této příležitosti otevíráme showroom vypínačů Berker. Od léta Vám a Vašim zákazníkům bude k dispozici trvalá expozice designových spínačů. Věříme, že pro Vás bude užitečná a těšíme se na Vás.
A nyní to nejlepší! Máme po dvou vstupenkách pro pět nejrychlejších z Vás, kteří si je pod heslem "Chci s Hagerem na No Name" vyžádají na emailu vypinac@hager.cz!
Hager na návštěvě u design lover

Katrin Grund vždy milovala architekturu, ale na přání rodičů vystudovala ekonomii a architektura a design pro ni po dlouhá léta zůstaly koníčkem. Svou vášeň pro krásu a lásku k designu ale nakonec nechala zvítězit a otevřením obchodu a showroomu pod vlastní značkou Monobrand si svůj sen plní. Základ portfolia Monobrandu dnes tvoří především designové spínače, pečlivě vybraná dekorativní svítidla, jedinečné řady dveřních klik a nábytkového kování a prémiové domovní komunikační systémy.
Katrin Grund pro Archiweb vysvětluje, proč do svého portfolia vybírá pouze výrobky se skvělým řemeslným zpracováním a jakou roli podle ní hraje v interiéru vypínač.



Monobrand
www.monobrand.cz
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.

Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195