Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Pivovar Cvikov

Vypínače a ovládací prvky Berker přispívají k obnovení genia loci a oživují krásu starých časů v nově zrekonstruovaném pivovaru z poloviny 18. století. Bezpečnost a bezproblémový chod pivovarského provozu zajišťují modulární přístroje Hager.

Popis

Pivo se ve Cvikově vaří již od roku 1560. Rozmach výstavby pivovarských budov nastal ve druhé polovině devatenáctého století a až do období první republiky výroba piva ve Cvikově vzkvétala. V roce 1948 byl pivovar znárodněn a v lednu 1968 dokonce uzavřen. Od té doby téměř půl století chátral.

Nový příběh Pivovaru Cvikov se začal psát v roce 2013, kdy zdevastovaný areál zakoupil nový majitel a mecenáš Jiří Jakoubek s cílem obnovit zde násilně přerušenou tradici výroby piva. Projekt revitalizace pivovaru i přilehlých budov zpracovala architektonická kancelář Architekti Adikon. Díky citlivému a téměř památkovému přístupu k rekonstrukci v celé své kráse opět vynikla výrobní část pivovaru. V prostorách bývalé sladovny nově vznikla útulná pivovarská restaurace s moderním gastro provozem a citlivě provedeným interiérem.

Dobovou atmosféru výrobní části pivovaru akcentují a k měděným varnám skvěle ladí porcelánové otočné vypínače Berker Serie 1930 Porzellan Made by Rosenthal, zatímco v restauraci našly uplatnění klasické čtvercové vypínače Q.1 se svou nevtíravou krásou a sametovým povrchem.

Použité produkty:

Rozvaděče:

  • Rozvodnice golf zapuštěná, 1 řadá, plná dvířka, 12 mod.
  • Rozvodnice golf nástěnná, 2 řadá, plná dvířka, 24 mod.

Modulární přístroje:

  • Jističe, proudové chrániče, stykače, svodiče přepětí, digitální spínací hodiny, výkonové vypínače, blokové svorky

Vypínače:

  • Řada Berker 1930 Porzellan made by Rosenthal, bílý porcelán
  • Řada Berker Q.1, bílá

Produkty

U nás si vždy vyberete některou z rozvodnic! Volta, malá rozvodnice s širokým využitím, poskytuje dostatečný prostor pro kabeláž s možností montáže na i pod omítku. Se širokou PE/N svorkovnicí splňuje veškeré požadavky na kvalitní montáž, samozřejmostí je možnost ...
Kontrolky, vypínače a tlačítkové spínače jsou nyní v novém designu! S novým LED podsvícením je možné realizovat rozmanité kontrolní a signalizační funkce. Pomocí vypínačů a stiskacích spínačů lze vyvolat následující funkce: vypínání, zkoušky provozu, přepínání, ...