Registrace
 

03 easy vizualizace

Nainstalovali jste a zkonfigurovali systém – a co dál? Vaši zákazníci budou bezpochyby chtít ovládat svůj dům intuitivně, v souladu s jeho dispozicí, případně ovládat různé světelné scény – a to vše okamžitě a nejlépe jediným stisknutím tlačítka. Je pravděpodobné, že se systémem budou chtít zvýšit zabezpečení svého domu, a to především v době jejich nepřítomnosti. V první řadě si však nejspíš budou přát mít účinný nástroj pro kontrolu svých nákladů. Nástroj, který jim poskytne informace o možných úsporách a zaručí jim maximální energetickou účinnost a efektivitu.

Inteligentní řešení

Celou konfiguraci easy lze importovat na server domovea pomocí USB flash disku. Stejně snadné je případné načtení dat easy do softwaru ETS, umožňující dodatečné vytvoření komplexnější řídicí funkce.

Systém lze ovládat z počítače, tabletu, smartphonu nebo internetového portálu domovea. Ještě snazší používání umožňuje nový dotykový panel.

Vizualizace umožňuje další individuální nastavení, jako například použití vlastních obrázků jako tapety na pozadí displeje.