Registrace
 

Automatizace budov
ve standardu KNX

Systém pro řízení budov a automatizaci základních procesů zajišťuje snížení energetické náročnosti. Uspoří nejen výdaje za teplo, chlad nebo spotřebu elektřiny, ale poskytne i moderní technologie pro komfortní uživatelské rozhraní mezi uživatelem a systémovou instalací, tzv. chytrým domem. Tento systém umožňuje vytvářet kvalitnější pracovní prostředí pro zaměstnance, ať už se to týká řízení hladiny a barvy světla, topení a chlazení, nebo větrání kanceláří a dalších pracovních prostor v budovách. V neposlední řadě má pod palcem bezpečnost v budově a okolí či správu přístupů do budov.

KNX
Celosvětový standard

KNX je celosvětovým standardem, podporovaným stovkami výrobců, kdy jsou mezi sebou jednotlivé produkty zaměnitelné a vzájemně nahraditelné, což je výrazně odlišuje od systémů jediné firmy. Zkušení partneři KNX vám pomohou s návrhem a projektem dle vašich požadavků. Tento systém má velmi přehlednou a jasně definovanou strukturu, k jejíž konfiguraci je zapotřebí programátora s programovacím nástrojem ETS.

Řešení KNX Hager

Výhodou našeho řešení je velmi snadná integrace bezdrátových produktů KNX quicklink a KNX easy. Dále široký výběr kvalitních produktů, které jsou stále inovovány a doplňovány na základě požadavků našich dlouholetých zákazníků. Server domovea umožňuje díky snadné vizualizaci přehledné a snadné ovládání jednotlivých aktorů, nebo procesů v objektu. Přesvědčte se sami, jak moc to může být snadné a přehledné...

KNX quicklink

  • Řešení pro novostavby rodinných domů a bytů
  • Rekonstrukce stávajících budov

KNX easy

  • Komplexní řešení pro rodinné vily a jednoduché funkční budovy

KNX system

  • Komplexní řešení pro bytové domy, komerční a průmyslové budovy

domovea

Rozšiřte svou domácí automatizaci pomocí serveru domovea...

Software