Registrace
 

Intiutivní ovládání domovea
Domov pod dohledem

Domovea je produkt obsahující nástroj pro snadnou konfiguraci systémů easy a quicklink, který pro vás automaticky vytváří webové rozhraní pro snadné a přehledné ovládání vaší instalace z vestavěného dotykového panelu, tabletu, nebo jiného mobilního zařízení. Vše samozřejmě přes bezplatnou zabezpečenou cloudovou službu.
Díky vestavěnému IoT controlleru není problém krom běžného řízení osvětlení a ovládání žaluzií, spojit s vaší KNX instalací i jiné systémy umožňující zapojení do internetu věcí. Například snadné propojení reproduktorů SONOS, hlasových asistentů Alexa, nebo google home mini a dalších, které může pak ovládat za pomoci vypínačů KNX. Nebo naopak pomocí hlasového asistenta rozsvítit světlo, či hlasem spustit hudbu a podobně.

Vždy a všude v kontaktu s domovem

Zapomněli jste vypnout světlo? Chcete zapnout klimatizaci i v kanceláři? Domovea je dálkovým ovládáním vašeho domova. K systému máte přístup z libovolného počítače za pomocí zabezpečeného webového portálu a mobilních zařízení prostřednictvím aplikace domovea pro iPhone, iPad a Android. Se serverem domovea můžete zůstat v kontaktu se svým domovem...

Energie pod kontrolou

Spravujte spotřebu energie prostřednictvím energetického panelu dostupného na serveru domovea. Díky datům uloženým na serveru můžete kdykoliv zkontrolovat spotřebu energie z předchozích dnů, týdnů, měsíců a let a ovládat zařízení s nejvyšší spotřebou energie. Na serveru domovea lze vizualizovat spotřebu energie podle místnosti, zařízení a poté optimalizovat jejich výkon.

Důvěra pouhým dotykem

Pouhým dotykem budete mít pod kontrolou detektory kouře, pohybová čidla, meteorologickou stanici, rolety, světelné scény, měření energie, kamerový systém a mnoho dalšího...