Registrace
 

Jednoduchá vizualizace

Je jedno, jak rozsáhlá chytrá domácnost je, ovládání musí být vždy příjemné a intuitivní. S tím vám pomůže vizualizační software domovea od společnosti Hager. Uživatelské rozhraní je automaticky vygenerováno pomocí dat „easy“ z vašeho projektu – s kompletním popisem budovy, jednotlivými místnostmi, funkcemi přepínání a textovým označením, které jste si nakonfigurovali během programování. Díky tomu nejen nemusíte provádět druhý krok konfigurace, ale můžete pro své zákazníky velmi snadno připravit ještě atraktivnější komplexní balíček služeb.

Inteligentní řešení

Celou konfiguraci easy lze importovat na webový server domovea pomocí USB flash disku, nebo kliknutím v software easytool. Stejně snadné je případné načtení dat easy do softwaru ETS, umožňující dodatečné rozšíření o komplexnější řídicí funkce.

Systém lze ovládat z počítače, tabletu, smartphonu nebo webového rozhraní domovea. Ještě snazší používání umožňuje nový dotykový panel ve velikostech od 7“ do 16“ palců, opatřených operačním systémem Android a Windows.

Vizualizace umožňuje další individuální nastavení, jako například použití vlastních obrázků pro tapety na pozadí displeje.