Registrace

Rozvaděče univers FW
s datovou částí

Kompaktní rozvaděč pro silové a datové rozvody za jedněmi dveřmi - to je novinka od společnosti Hager. Celkově si můžete vybrat z devíti rozvaděčových variant pro různé druhy instalace.

Ve veřejných a komerčních prostorech nebo ve větších bytech nebylo nikdy snadné přizpůsobit distribuci energie a dat v rozvaděči. Nové rozvodnice univers FW s datovou částí jsou přesně to, co budete potřebovat: můžete si vybrat rozvaděč s mnoha možnostmi vnitřního vybavení a zvolit si mezi systémy řešení univers Z a univers N. Alternativně se můžete rozhodnout pro plně sestavené modulární rozvaděče - vybavené osvědčenými bezšroubovými svorkami, které Vám ušetří až 40% času při instalaci.

Nástěnný rozvaděč s datovou částí

Se sedmi variantami předmontovaných rozvaděčů pro nástěnnou montáž můžete vyřešit jakoukoliv instalaci, aniž byste museli sekat či jinak porušit omítku. Všechny nástěnné rozvaděče jsou standardně dodávány s perforovanými kovovými dveřmi a osazeny osvědčenými bezšroubovými svorkami. Kabelové průchodky jsou nainstalovány nahoře i dole.

Zapuštěný rozvaděč s datovou částí

Se dvěma variantami v zapuštěném provedení budete mít vždy dobře vypadající instalaci, ať už v provedení do dutých stěn nebo pro standardní zazdění. Toto řešení je ideální pro větší domy, mezonetové byty či veřejné prostory.

Výhody rozvaděčů s datovou částí
na první pohled

  • Malý instalační prostor
  • Krátký čas instalace - ve srovnání se dvěma samostatnými rozvaděči
  • Opticky atraktivní řešení
  • Flexibilní dělení vnitřku rozvaděče
  • Jednotný vnitřní systém univers Z (rozteč DIN lišt 125 mm)
  • Volitelný vnitřní systém univers N (rozteč DIN lišt 150 mm)

300 mm úzký distribuční rozvaděč
s kombinací silové a datové části

Dokonce i když máte k dispozici jen velmi omezený prostor pro rozvaděč - společnost Hager jako jediný hráč na trhu přináší i pro tuto situaci řešení! Nový univerzální rozvaděč s maximální kapacitou 8 DIN lišt s šířkou pouhých 300 mm. Silová a datová část je umístěna nad sebou. Modulární rošt s datovým polem muže mít velikost 3 lišty DIN + perforovaný montážní plech (3+5) nebo 4 lišty DIN s montážním plechem (4+4).

Dvě nové varianty roštů jsou k dispozici i pro osvědčenou 300 mm úzkou rozváděčovou skříň o velikosti sedmi DIN lišt: a to v kombinaci (4+3), kdy jsou použity čtyři řady DIN lišt pro silovou část a zbylý prostor pro datovou. V kombinaci (3+4) je tomu naopak.

Správné řešení pro každou situaci
Plastové dveře pro lepší šíření signálu Wi-Fi

Standardně jsou rozvaděče univers FW s datovým polem vybaveny dveřmi z plechu. Pro lepší šíření signálu Wi-Fi může být rozvaděč vybaven plastovými dveřmi. Kovové dveře i "multimediální dveře" jsou k dispozici s nebo bez perforace, která může poskytovat lepší odvod tepla z aktivních datových prvků.