Obchodní sdělení - listopad

 

Tipovací soutěž
MS 2022 ve fotbale

Mistrovství světa ve fotbale začíná 20. 11. a s ním i naše tradiční tipovací soutěž! Vyhrát můžete spoustu zajímavých cen. Stačí se jednoduše registrovat a mít trochu štěstí při tipování. Soutěžit můžete individuálně, nebo ve skupině s přáteli.

K soutěži

 

Nabíjecí stanice witty.start

Nabíjecí stanice je určena pro rodinné domy nebo garáže bytových domů. Kompaktní box vyniká promyšleným designem, velkou odolností vůči povětrnostním vlivům a vysokou nabíjecí kapacitou. Na nákup nabíječky s dynamickým řízením navíc můžete využít státní dotaci ve výši až 30.000 Kč.

Více o witty.start

 

Nabíjecí stanice witty.park

Nabíjecí stanice se dvěma nabíjecími místy je vhodná do veřejně přístupných prostor jako čerpací stanice, myčky vozidel, veřejná parkoviště nebo parkoviště supermarketů a nákupních center. Nerezová ocel, snadné ovládání a perfektní design činí z této nabíjecí stanice ideální investici.

Více o witty.park

 

Brožura
Nabíjecí stanice witty

Veškeré možnosti inteligentního nabíjení a snadného připojení jsme shrnuli v nové brožurce. Můžete ji stáhnout ve formátu PDF nebo objednat výtisk zdarma.

Stáhnout brožuru (PDF, 16,3 MB)

Objednat brožuru

 

Ohlédnutí za veletrhem
Light and Building 2022

Ve Frankfurtu nad Mohanem se v říjnu představilo na 1500 vystavovatelů ze 46 zemí světa. Naše expozice Hager Group patřila k největším a navštívilo ji více než 7 000 zájemců o Hager produkty a služby. Podívejte se na krátké shrnutí prostřednictvím videa a fotogalerie.

Více informací

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195