Navštivte nás

Přední světový veletrh osvětlení, elektrotechniky a automatizace budov se nezadržitelně blíží. Představí se na něm více než 1 300 vystavovatelů ze 46 zemí světa a Hager nebude chybět. Naplánujte si návštěvu našeho stánku B51, v hale 12.1, prozkoumejte produktové novinky naživo, osahejte si je a vyzkoušejte!

 

Vstupenka zdarma

Máte zájem o volnou vstupenku? Na e-mail info@hager.cz pošlete jméno, příjmení a kontaktní e-mail a my vám zašleme kód pro objednání celodenní volné vstupenky v hodnotě 21 euro zdarma. Neváhejte, počet vstupenek je omezen.

 

Na co se můžete těšit

Hager bude poprvé vystavovat v nové hale 12 - s novým konceptem stánku a produktovými novinkami, na ploše o rozloze 1350 m².

Koncept stánku je rozdělen do tří oblastí: bydlení, studium a práce. Řešeny budou témata jako úspora elektrické energie v obytných budovách, chytrá infrastruktura v kancelářích nebo moderní elektroinstalace ve školách. Chybět nebude ani jedna z našich značek: Hager, Berker, Elcom.

Více informací

 

On-line prohlídka veletržního stánku

Nedostanete se na výstavu osobně? Dovolte nám, abychom vás provedli naším stánkem prostřednictvím videokonference. Nebude chybět ani prostor pro případné dotazy v angličtině či němčině.

Vzhledem k omezenému počtu účastníků je nutná rezervace zde.

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195