Aktuality Hager Březen 2017
Aktuality Hager
Březen 2017
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
Jističe Hager splňují požadavky pro použití v distribučních sítích

PREdistribuce, a.s., ČEZ Distribuce, a.s.
a E.ON Distribuce, a.s.

Pro spolehlivou ochranu kabelů a vedení před přetížením a zkratem v obvodech s vyššími zkratovými proudy jsou dodávány jističe s vypínací schopností 10 kA. Jističe s vypínací schopností 10 kA jsou dodávány jako jednopólové až čtyřpólové, případně též v provedení 1+N
a 3+N s charakteristikami B, C a D. Pro jednoduché a rychlé označení jsou přístroje vybaveny popisovými štítky s průhledným krytem.
K jističům lze montovat bez použití nástroje veškerá přídavná zařízení, jako například pomocné
a signální kontakty, pracovní a podpěťovou spoušť. Přístroje jsou označeny laserem tak, aby nebylo možné zaměnit informaci o jejich jmenovitém proudu, charakteristice a zkratové odolnosti.
Více informací naleznete zde.
Instalační stykače

Pomocníci pro tiché a spolehlivé ovládání
Instalační stykače Hager s jmenovitým proudem 25, 40 a 63 A v jedno-, dvou a tří- modulovém provedení zvládnou za svůj život minimálně 1 milion mechanických a 60 000 elektrických spínacích cyklů.

U standardních stykačů oceníte jejich kompaktní rozměry: stykač se čtyřmi spínacími nebo rozpínacími kontakty má velikost pouhých tří modulů. Stykač s cívkou na 230 V, 25 A jmenovitým proudem a třemi spínacími kontakty vám v rozvaděči zabere pouze dva moduly.
Specialitou společnosti Hager je široká škála bezhlučných stykačů. Tyto stykače jsou neocenitelné např. v hotelech a penzionech, ale i soukromých bytech - všude tam, kde potřebujete eliminovat zvuk stykače linoucí se z rozvaděče. Bezhlučné stykače můžete vybírat z více než 40 variant, v provedení s cívkou na 12 nebo 24 V AC/DC nebo 230V AC a rozměry jedno-, dvou-
a tří-modulů.

Brožura Stykače a relé Hager v elektronické podobě k prolistování zde nebo v PDF ke stažení zde.
Elektronický katalog Hager

Kdykoliv a kdekoliv k dispozici ve vašem smartphonu
Veškeré produktové informace o portfoliu Hager, technické detaily, porovnání produktů, katalogy
a dokumentace – to vše se vejde do vašeho chytrého telefonu! Stahujte aplikaci eKatalog Hager zdarma v Google Play nebo App Store. Funguje i offline! Váš kompletní katalog Hager bude vždy po ruce, 24 hodin denně 7 dní v týdnu!
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.

Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195