Aktuality Hager Březen 2017
Aktuality Hager

Březen 2017
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
SQUAT je u konce – ať žije SQUAT!
V pražské Pařížské ulici proběhl první ročník ojedinělého projektu SQUAT iD23 – projektu, jež vznikl s cílem přispívat k osvětě interiérového designu a architektury a tím zlepšovat kvalitu bydlení v České republice. SQUAT představil práci talentovaných českých i zahraničních designérů, dodavatelů a produktů, které reprezentují spolehlivou špičku v oboru. Mezi nimi vypínače Berker od společnosti Hager, které si pro své byty vybraly jak Ivanka Kowalski, tak Radka Valová. Loňský ročník byl sice pilotní, ale jistě nebude poslední. Každý rok budete mít možnost poznat jiný SQUAT, na jiné adrese, s jinými architekty a v jiném stylu. Těšíme se na Vás v novém SQUATu v roce 2017!

Prohlédněte si byt Ivanky Kowalski a ateliéru OOOOX
Nostalgický byt podle Ivanky Kowalski

Byt včetně nábytku a povrchů vytvořila v prvním patře domu designérka Ivanka Kowalski, která zde představuje odkaz k pařížským interiérům. Do kontrastu staví tradiční a nové materiály, to vše v kombinaci s pastelovými barvami. Byt designérka tvořila pro rodinu se dvěma dětmi. Ivanka Kowalski si pro své reprezentativní interiéry vybrala porcelánové otočné vypínače Berker Serie 1930 Porzellan Made by Rosenthal. V dětských pokojích a koupelnách najdete sametové vypínače řady Berker Q.1 a Berker Q.3.
Prohlédněte si fotografie a nechte se inspirovat krásou interiéru.
Černo-zlatý byt z dílny ateliéru OOOOX

Architektka Radka Valová se svým ateliérem OOOOX byla postavena před byt, kde bylo dáno jen dispoziční řešení. Ve druhém patře nádherně zrekonstruovaného domu v pražské Pařížské ulici navrhla pro modelku a podnikatele byt, který je plný zlatých honosných prvků odkazujících na prestižní adresu. Rozbíjí je nicméně ostré geometrické tvary a surový beton. Architekti si pro své reprezentativní interiéry vybrali porcelánové otočné vypínače Berker Serie 1930 Porzellan Made by Rosenthal, doplněné jednoduchými decentními vypínači řady Berker Q.1 a Berker Q.3 se sametovým povrchem.
Nahlédněte do luxusního bytu v Pařížské ulici.
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.

Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195