Aktuality Hager Srpen 2017
Aktuality Hager

Srpen 2017
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
Svěží kombinace spínačů v kongresovém sále PVA EXPO Praha
Podobu kongresového centra určili Ing. arch. Vojtěch Kaas a Ing. arch. Jan Kalivoda, kteří společně působí pod hlavičkou PROGRES ATELIER. Architekti pro něho definovali jasně čitelný koncept: jednoduchým vložením nezávislé a výrazově odlišné struktury do existující průmyslové haly její vnitřní prostor redefinovali. Vznikly tak dva propojené a přesto velice odlišné světy – velkorysý foyer s otevřenou galerií a multifunkční kongresový sál.
Foyer je otevřený, rušný, plný života a pohybu. Červená podlaha v kontrastu s bílým lesklým pláštěm a průmyslovými ocelovými nosníky tvoří výrazný a na první pohled snadno zapamatovatelný obraz.
Prostor sálu je naopak záměrně tlumenější a nechává tak vyniknout tomu, co se v něm děje. Příjemný dojem podporuje kvalitní akustické řešení, stmívatelná svítidla, měkký koberec a jednoduchá černo-bílá barevnost.
Zajímavým detailem je použití více druhů vypínačů v prostoru. Moderní vypínače Serie R.1 vytvářejí hravý kontrast s retro otočnými vypínači Serie 1930. Robustní konstrukci vypínačů Serie R.1 podtrhuje použití vícenásobných rámečků. „Vypínač v interiéru vnímáme ho jako nezbytný funkční doplněk,“ vysvětluje architekt Vojtěch Kaas. „V rámci celého interiéru je sice detailem, nicméně jak známo, detaily tvoří celek a jeho vnímání může ovlivnit v kladném i záporném slova smyslu,“ uzavírá Vojtěch Kaas.

Prohlédněte si více fotografií z kongresového sálu PVA EXPO v pražských Letňanech.
Vypínače Berker od společnosti Hager nyní v novém showroomu v Brně

Dobrá zpráva pro architekty a jejich zákazníky z Brna a okolí: vypínače Berker odteď najdete ve stálé expozici v Centru bydlení a designu Kaštanová. Všechny designové řady vypínačů Berker nyní najdete v rámci Centra hrubé výstavby. Rádi vás uvidíme!

Kde najdete vypínače Berker v Centru bydlení a designu Kaštanová.

Děkujeme všem, se kterými jsme měli možnost se potkat při příležitosti oslavy 2. narozenin Kaštanové na koncertě No Name. Malé ohlédnutí za akcí najdete zde. Poznáte se na fotografiích?
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.

Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195