Aktuality Hager Srpen 2017
Aktuality Hager

Srpen 2017
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
Navštivte nás na veletrhu FOR ARCH!

Chystáte se letos na FOR ARCH? My ano! Poprvé v ČR Vám naživo představíme hlídač varné desky. Tento šikovný strážce bezpečnosti v kuchyni automaticky odpojí elektrický sporák nebo varnou desku v případě nebezpečí vzniku požáru. Hrozící požár detekuje tak, že buďto zachytí v prostoru varné desky příliš vysokou teplotu nebo podezřelý pohyb. Rádi Vám o něm na našem stánku povíme víc.
Další novinkou, kterou jste v ČR zatím neměli možnost vidět, je zbrusu nový design vypínače Berker Q.7. Tento vypínač zaujme především pestrostí materiálů rámečků. Rozhodnout se můžete např. pro hliník, nerezovou ocel, bílé a černé sklo, břidlici nebo surový beton. Přijďte si je prohlédnout ve dnech 19.-23.9.2017 na stánku Hager v areálu PVA v hale č. 4!
Více informací o tom, co na Vás na stánku Hager chystáme, najdete zde.
Podzimní školení ve spolupráci s LP Elektro

Osvědčený tandem Hager + LP Elektro pro Vás na podzimní měsíce připravil hned dvě témata, se kterými se vydáváme po republice. Témata školení:

Řešení rozvodů v kancelářských budovách
Netradičně pojaté téma silno + slaboproud očima několika nezávislých odborníků a seznámení s produktovou řadou Tehalit – systémem pro ukládání vedení z portfolia Hager


Rozvodnice nebo Úplný kryt s jističi?
Vyjdeme z legislativy, projdeme postup tvorby dokumentace a společně dojdeme k závěru, kdy použít úplný rozvaděč a kdy lze místo rozvaděčů použít tzv. úplné kryty, které nevyžadují tak složitou dokumentaci


Pro fanoušky značky Hager jsou školení se slevou. Více informací o náplních školení, termínech a způsobech přihlášení najdete na webu Hager zde.
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.

Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195