Obchodní sdělení
Květen 2022

 

Nová příručka pro elektrikáře

Spolu s vašimi nejoblíbenějšími produkty najdete v aktualizované verzi příručky pro elektrikáře nejžhavější novinky: svodiče přepětí, obloukovou ochranu, multimediální rozvaděče golf, výkonové jističe a mnoho dalšího. Nechybí v ní ani užitečné přehledové tabulky, normy a praktické rady pro ulehčení vaší práce.

Objednat příručku

 

Podlahové krabice a kanály Hager

Hager se zúčastnil Setkání elektrotechniků v Brně 6.4.2022. Potěšila nás účast téměř 100 odborníků. Prezentaci o podlahových krabicích a parapetních kanálech Hager připravil náš kolega Štěpán Tyc.

Představil nejen různá řešení, která Hager nabízí, ale upozornil i na množství důležitých parametrů, které je třeba brát v úvahu, jako je požadovaná výška podlahy, způsoby budoucího čistění a s tím spojené požadavky na IP krytí nebo estetické a funkční zasazení do finální povrchové krytiny. Nezapomněl samozřejmě ani na praktické postřehy při instalaci.

Shlédnout prezentaci

 

Nabíjecí stanice witty

Velkou pozornost na Celostátním setkání elektrotechniků k sobě poutala i nabíjecí stanice witty. Mnoho účastníků se zajímalo o nabídku, parametry, ale především je zajímal pohled na vnitřní přístrojové vybavení. Myslíme si, že toto téma může být zajímavé i pro vás a tak jsme natočili krátké video, které nabíjecí stanici witty ukazuje tak, jak jste ji pravděpodobně ještě neviděli.

Shlédnout video

 

Prezentační dny na velkoobchodech

Nenechte si ujít některý z prezentačních dnů Hager na partnerských velkoobchodech! Naši obchodní zástupci vám představí produktové novinky a vybaví vás katalogy a tiskovinami, důležitými pro každodenní práci.

Termíny a místa prezentací

 

Technické okénko
Podlahové krabice Hager

„Je nutné použití oceloplechové instalační krabice pro plastové víko u instalace do betonu?“

Odpověď: „Není, lze ale použít kombinaci naší základny a přesné vymezovací polystyrenové šablony do betonu pro dané víko.“

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195