Obchodní sdělení Leden 2018
Obchodní sdělení
Leden 2018
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
vypínače Berker sklízí svůj obdiv na poli českém i mezinárodním...
Hostel Long Story Short
Přátelské a kosmopolitní ubytování v srdci Olomouce

V historickém centru Olomouce otevřel své brány zbrusu nový hostel Long Story Short. Interiérová designérka Denisa Strmisková přebudovala celé jedno patro rozsáhlé historické budovy Podkova do podoby vstřícného, přátelského a kosmopolitního ubytování pro současné nomády i náročnější klientelu. Výsledkem spolupráce kreativní ředitelky hostelu a designérky je ubytování, které se může směle srovnávat s evropskými a světovými standardy.

Většina vybavení vznikla na zakázku. Pro pokoje byly na míru navrženy postele, zrcadla, svítidla, poličky i vybavení koupelen ve spolupráci s lokálními výrobci. To vše designérka elegantně sladila se starým modernistickým designem minulého století, či současnými elegantními detaily, včetně bakelitových vypínačů Berker Serie 1930.

Přečtěte si rozhovor s Denisou Strmiskovou na Archiwebu.

Prohlédněte si fotografie realizace.
Berker Q.7
Nová série vypínačů sbírala v roce 2017 designové ceny

Tisíce výrobků ze 46 zemí se ucházely o ocenění Good Design Awards, o nejstarší a uznávanou cenu udělovanou již po dobu 66 let v New Yorku. Série Berker Q.7 se tak zařadila mezi úspěšné řady vypínačů Berker, které tuto cenu obdržely v minulých letech. Další úspěch zaznamenaly vypínače Q.7 ziskem trofeje iF Design Award v kategorii “Technologie pro budovy”.
O tyto ceny se ucházelo víc než 5500 kandidátů z 59 zemí. U odborné poroty vypínače Q.7 bodovaly díky svému netradičnímu tvaru a poctivým použitým materiálům. Společnost Hager se svými vypínači Berker tak opět upevnila svou pozici nejen technologického, ale také designového lídra ve svém oboru.

Prohlédněte si vítěze Berker Q.7.
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195