Obchodní sdělení
Únor

 

Dálniční známka 2022
k sadě quickconnect

Nemáte ještě dálniční známku na tento rok? Nevadí, získat ji můžete až do konce února v rámci naší prodejní akce. Stačí zakoupit akční sadu bezšroubového připojení quickoconnect, vyplnit jednoduchý formulář a my vám známku zašleme
e-mailem.

Více informací

 

Objednejte si katalog
Distribuce energie

Nový katalog Distribuce energie s impozantním počtem 1140 stran obsahuje celkem 5199 položek. Vše od rozvaděčů přes modulární přístroje, až po svodiče přepětí. Stáhněte si nebo objednejte náš nový katalog!

Stáhnout/objednat katalog
Recenze katalogu

 

40. Celostátní setkání elektrotechniků

Nenechte si ujít jubilejní setkání elektrotechniků, které přinese celou řadu odborných přednášek z nejrůznějších oblastí elektrotechniky a novinek v legislativě a normalizaci.

Při registraci do konce února získáte navíc se slevovým kódem HAGER-2022 vstup zdarma!

Více informací

 

Hřebenové přípojnice

Fázové přípojnice se těší velké oblibě u elektrikářů – a není divu. Právě ony činí propojení modulových přístrojů jednodušší, rychlejší a bezpečnější. Proto Hager rozšířil osvědčený program fázových lišt pro horizontální instalaci a nově přináší varianty pro vertikální instalaci. Propojení přístrojů lze tak provádět ještě rychleji.

Více informací

 

Technické okénko
Mohu vylomit vidličku u hřebenové přípojnice?

To není třeba, stačí začít používat originální příslušenství, jako například hřebenovou přípojnici KDN363F, která má již z výroby tento prostor vynechaný a následuje rozfázování hřebene opět od 1. fáze.

Více informací

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195