Řešíte aktuálně elektroinstalaci pro váš dům?
Inspirujte se u nás.

 

V nedávné době jste dostali do rukou šekovou knížku partnera společnosti Hager, firmy Heluz. V této šekové knížce na vás čekalo spousty zajímavých nabídek pro vaši stavbu. Mezi nimi je i dárek od nás – možnost získat při nákupu domovních spínačů Hager každou 4. zásuvku zdarma. Tato nabídka stále platí. Pakliže se rozhodujete, jaké vypínače vybrat, podívejte se na designy vypínačů a zajímavé reference na: hager.cz/vypinac.

Evropou obchází strašidlo GDPR, ale my se mu společně s vámi postavíme. Nadále bychom vám kvůli nové legislativní úpravě o ochraně osobních údajů nemohli zasílat novinky a pozvánky, pokud nám k tomuto neudělíte svůj výslovný souhlas.

Pokud vás zajímají informace ze světa designových vypínačů Hager, prosíme vás o souhlas s jejich zasíláním zde.

Po zaslání souhlasu vás i nadále budeme moci informovat o novinkách ze světa vypínačů, můžeme vám zaslat zdarma katalog vypínačů a také vás srdečně zveme do našeho showroomu, schůzku si můžete sjednat na info@hager.cz.

Pokud registraci neprovedete, ani jinou formou neobdržíme souhlas se zasíláním obchodních sdělení společnosti Hager Electro, budete automaticky odstraněni z našeho mailing listu. Kdykoliv se opět budete moci zaregistrovat na www.hager.cz.

Děkujeme vám za to, že jste s námi. Váš zájem nás zavazuje.

Váš tým Hager Electro

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195