Registrace

Slovo ředitele

Vážení zákazníci, obchodní partneři a přátelé značky Hager,

asi každý z nás věřil, že letošní rok bude již ve znamení návratu do normálu. Nestalo se tak. Přesto jsme v České republice opět dosáhli rekordního obratu. Bez vaší důvěry ke značce Hager by se to nepodařilo. Za to bych vám moc rád poděkoval a současně popřál krásné svátky.
Když jsem loni v novoročním pozdravu psal, že uplynulý rok byl pro nás všechny náročný tak jsem si nemyslel, že ho letošní rok v mnoha ohledech vyrovná. Stejně jako většina z nás jsem si přál a věřil, že to nejhorší je za námi a stav se začne vracet do normálu. Nestalo se tak a navíc se přidaly problémy s celosvětovým nedostatkem materiálů, což má za následek prodloužení dodacích lhůt. Náš obor není bohužel výjimkou. Tím ovšem výčet překážek končí.

Jsem nesmírně hrdý, že i za této situace se díky vám, našim zákazníkům, opět podařilo dosáhnout rekordního růstu obratu. Současně jsem pyšný na svůj tým v České republice i na celou skupinu Hager, jak stávající nelehkou situaci zvládá. Jsem proto přesvědčen, že zvládneme i případné další výzvy.

Dalším pozitivem je nečekaně rychlé oživení trhu a velmi silná stavební aktivita i během pandemie. Uděláme vše pro to, abychom společně s vámi mohli plně využít potenciál tohoto příznivého vývoje. V listopadu jsme otevřeli nový sklad ve francouzském Vendenheimu. Tato strategické investice skupiny Hager Group ve výši 40 milionů € nám umožní zvýšit spolehlivost i rychlost našich dodávek. Současně dále posilujeme výrobní kapacity v našich závodech. Všechny tyto investice nám pomohou lépe pokrýt stoupající poptávku po produktech a současně zlepšit zákaznický servis.

Dovolte, abych vám závěrem ještě jednou poděkoval za vaši důvěru i trpělivost, velmi si toho vážíme. V nadcházejícím svátečním období využijme příležitosti k odpočinku, času pro rodinu a nabrání sil.

Přeji vám klidné svátky, mnoho úspěchů v novém roce a především hodně zdraví!

Thomas Grund
Ředitel Hager Electro s.r.o.