Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

ČVUT Praha

Systémy pro ukládání vedení tehalit od společnosti Hager v nových posluchárnách

Popis

České vysoké učení technické je jednou z nejstarších a nejprestižnějších vysokých škol v České republice. ČVUT neodmyslitelně patří do pražských Dejvic, do dobré čtvrti v těsném sousedství pražského hradu. Už desítky let se mohou přednášející i studenti občerstvit výhledem na Hradčany z vybraných tříd výškových budov patřících ČVUT.

Budovy ČVUT procházejí v posledních letech postupnou rekonstrukcí, při níž výtečně našly uplatnění i systémy pro ukládání vedení tehalit z portfolia Hager. Čisté linie a nevtíravý design parapetních kanálů jdou ruku v ruce s funkčností, silové i datové zásuvky, spínače i další prvky jsou rafinovaně zaintegrované v parapetních žlabech. Celek působí decentně, a přece jsou zásuvky a spol. vždy po ruce.

Systémy pro ukládání a vedení kabelů tehalit, patřící do portfolia Hager, představují ideální řešení pro komerční budovy: nejen pro školy, ale i pro kanceláře, hotely, úřady a další větší komerční celky. Představují moderní elektrotechnickou infrastrukturu pro elektrické, datové a komunikační sítě.

Použité produkty:

Systémy pro ukládání vedení:

  • 3300 metrů oceloplechového parapetního kanálu s hloubkou 85 mm BRS8517019010
  • 3000 metrů bílého, oceloplechového víka BRS08029010
  • 1305 kusů bílých, trojnásobných rámečků pro přístroje 45 mm GT4539010

Produkty

Robustní elektroinstalační kanály z ocelového plechu jsou zvláštním řešením moderních elektrických instalací a vedle mechanické odolnosti splňují i vysoké požadavky na estetickou úroveň. Používají se pro vybavení reprezentačních prostor, ale i prostor kancelářských, ...