Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Rodinná vila na okraji Prahy

Minimalistické vypínače i sofistikovaný videotelefon najdete v domě, který navrhl ing. arch Tomáš Klanc.

Popis

Novostavba v zahradě obklopené vzrostlými stromy a interiér propracovaný do posledního detailu – toto příjemné bydlení slouží jako oáza klidu a zázemí pro rodiče i děti. Do moderního interiéru skvěle zapadly vypínače Berker. Série K.1 a K.5 jsou extraktem působivé jednoduchosti, pravých úhlů a přesných linií a dokonale se hodí do nadčasově moderního interiéru tohoto domu.

Výběr vypínačů byl citlivě proveden pro každou místnost. V domě proto najdete hned dva designy: spínače řady K.5 v hliníkovém provedení v obývacích místnostech nebo v koupelně rodičů, naproti tomu v dětské koupelně a u schodiště našly uplatnění vypínače řady K.1 v polární bílé barvě.

Kromě vypínačů poutají zaslouženou pozornost v domě i videotelefony Hager DoorCom. Tyto komunikátory slouží jako spojovací článek či jakýsi pomyslný most mezi soukromým prostorem domova a městem tam venku. Venkovní komunikátory představují i jakousi vizitku celého domu, z ulice to bývá to první a často i jediné z vybavení, které je na očích a prezentuje dům i jeho obyvatele. V případě tohoto domu byla zasloužená pozornost výběru komunikátorů věnována – a výsledek stojí za to.

Komunikátor pro vnitřní použití v závěsném provedení na zeď je subtilní přístroj s propracovaným designem a v luxusně působící černé barvě. Naopak komunikátor, který je instalován u vstupní branky do zahrady, je vyroben z nerezu, působí robustním dojmem a už od pohledu je patrné, že bez problémů odolává povětrnostním vlivům. Pro tuto realizaci byla použita specialita Hager DoorCom, kterou jinde nenajdete a která je přitom vysoce praktická: spojení zvonku, komunikátoru a poštovní schránky!


Použité produkty:

  • Řada Berker K.1 polární bílá
  • Řada Berker K.5 hliník
  • Hager DoorCom

Produkty