Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Dům uprostřed lesní zahrady

Nekomplikovaný tvar, dřevem obložená fasáda, velkolepé výhledy do velkolepé zahrady a v interiéru cit pro detail – nahlédněte s námi do jednoho rodinného domu v pražských Klánovicích.

Popis

Klánovice jsou vyhledávanou rezidenční čtvrtí s bohatou historií. Svůj rozmach zaznamenaly v době secese, kdy se staly oblíbeným výletním místem pražské smetánky. Věděli jste, že Klánovice v té době byly dokonce lázeňským místem? Noblesa starých časů, především první republiky, se v mnoha vilách a rodinných sídlech zrcadlí dodnes. Soudobé Klánovice by si ale nezasloužily nálepku skanzenu! Naopak, k jedinečnosti a malebnosti této čtvrti přispívají i zajímavé a do terénu citlivě zasazené novostavby.

Jedna z nich byla zbudována v nedávné době na pozemku, jehož obrovskou devizou byly již vzrostlé stromy. Dům mistrně pohledy do zahrady využívá – proč věšet na zdi obrazy, když ty nejkrásnější motivy maluje příroda sama? Jaro, léto, podzim i zima proměňující se za okny pouští svou náladu i do interiéru. Kontakt s přírodou nezprostředkovávají jen velkoryse pojatá okna, nýbrž i přírodní materiály, které v interiéru hrají prim.

S celkovým pojetím domu skvěle souzní i výběr vypínačů a zásuvek: vypínače řady Berker Q.1 vypadají na první pohled skoro až puristicky. Zamilujete si je spíš na první dotek! Sametový povrch vypínačů řady Q nenechá nikoho na pochybách: tyto domovní spínače nejsou obyčejné. Čisté linie a základní barevnost bohatě vyvažuje neobyčejně příjemný materiál a precizní provedení. V interiéru byly nenásilně použity vypínače Berker Q.1 jak v bílé, tak i antracitové barvě.

Použité produkty:

  • Řada Berker Q.1 polární bílá sametová
  • Řada Berker Q.1 antracitová sametová

Produkty