Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Byty u parku Na Vackově

Oblast horního Žižkova čekají v následujících letech velké změny. Postupná revitalizace lokality má ambici vytvořit z této části města moderní centrum s rezidenční i obchodní čtvrtí. Soubor bytových domů Byty u parku Na Vackově vznikl podle návrhu pražského architektonického a projektového studia Architecture Interior Project. Při návrhu projektu se autoři snažili o maximální synergii moderní architektury, funkčního bydlení a klidné lokality nedaleko parku. K trendy bydlení přispívají i moderní elektroinstalace a instalační přístroje lumina od společnosti Hager.

Popis

Rezidenční projekt Byty u parku Na Vackově vystavěla společnost Metrostav Development. V nově vzniklé čtvrti najdete celkem jedenáct bytových domů s celkovým počtem 272 bytů a dvěma ateliéry, to vše s dispozicemi 1+kk až 5+kk. Díky své lokalitě na Žižkově na Praze 3 je projekt lákavý nejen výbornou občanskou vybaveností a dostupností do centra, ale také specifickou žižkovskou atmosférou. Velkou výhodu představuje i blízké sousedství s parkem Židovské pece – do zeleně tedy není daleko. Současným představám o moderním bydlení odpovídá i kvalitní elektroinstalace ve všech bytech. Domovní rozvodnice golf ukrývají veškeré instalační a jisticí prvky, vše od renomovaného výrobce Hager. V projektu Byty u parku Na Vackově byla použita šroubová varianta elektroinstalačních přístrojů, existuje ale i bezšroubová verze quickconnect. Volba ovládacích prvků v interiéru padla na vypínače a zásuvky lumina soul - kvalitní vypínače za rozumnou cenu - které rovněž patří do portfolia společnosti Hager. V bytech najdete veškerý možný komfort - kromě vypínačů ovládajících osvětlení a silových zásuvek patří ke standardnímu vybavení bytů i datové a televizní zásuvky nebo žaluziové spínače.

Elektroinstalační přístroje lumina soul jsou oblíbenou volbou do moderních, funkčních interiérů. Díky svému kvalitnímu provedení, široké škále funkcí, klasickému tvaru a decentní bílé barvě dokáží splnit téměř jakékoliv požadavky na ovládání elektrické energie, aniž by na sebe v interiéru poutaly pozornost. Spolehlivě tak plní svou funkci, ale přesto se drží daleko od extravagance nebo příliš nápadného vzhledu. „Vypínače lumina jsou takoví poctiví nenápadní pracanti,“ usmívá se Thomas Grund, generální ředitel společnosti Hager v České republice. „Do našeho portfolia patří i vypínače berker, jejichž designové řady mají obvykle profilovanější styl. Díky svým tvarům, zajímavým materiálům i mnohem širší barevné paletě bývají využívány tam, kde plní v interiéru určitou specifickou funkci – např. naše populární otočné vypínače berker serie 1930 z bakelitu nebo pravého porcelánu skvěle korunují historické interiéry, ale dobře si rozumí i s moderními minimalistickými interiéry s industriálními akcenty. Naše portfolio je široké a umíme si poradit s jakoukoliv výzvou, kterou před nás architekt postaví, a nabídnout řešení pro každý styl i pro každou kapsu,“ uzavírá Thomas Grund.


Použité produkty:


Produkty

Pevný základ Při projektování rodinných domů, bytů a kancelářských prostor je ze strany investora požadováno cenově dostupné řešení. Taktéž je kladen důraz na kvalitu a technické provedení přístrojů. 
Lumina soul je solidním základem instalace a nabídkou ...
Pro spolehlivou ochranu kabelů a vedení před přetížením a zkratem v obvodech s vyššími zkratovými proudy jsou dodávány dvě řady jističů s vypínací schopností 6 kA nebo 10 kA. Jističe s vypínací schopností 6 kA jsou dodávány v jednopólovém až čtyřpólovém provedení s ...
U nás si vždy vyberete některou z rozvodnic! Volta, malá rozvodnice s širokým využitím, poskytuje dostatečný prostor pro kabeláž s možností montáže na i pod omítku. Se širokou PE/N svorkovnicí splňuje veškeré požadavky na kvalitní montáž, samozřejmostí je možnost ...