Slovo pana ředitele

Milí designoví nadšenci,

všichni už míříme do cílové rovinky našich pracovních povinností a pomalu se chystáme na klidný závěr roku strávený uprostřed kruhu našich nejbližších. Dovolte mi využít jeden z posledních pracovních dní tohoto roku, a než se všichni rozutečeme domů, vám alespoň touto cestou všem poděkovat.

Děkuji vám za trvalou přízeň, kterou projevujete značce Hager a vypínačům berker. Vaše důvěra v naše výrobky a v náš tým nás zavazuje. Každé setkání s vámi v uplynulém roce – ve významném roce, kdy jsme si připomínali nejen 100 let Bauhaus, ale také 100 let od vzniku vypínače berker – mi pokaždé vlije do žil další chuť a elán pracovat pro vás ještě lépe. Chceme vám přinášet ještě zajímavější inovace a výrobky s ještě vyšší přidanou hodnotou. Ptáte se na konkrétní příklady? V roce 2019 jsme uvedli na trh ultratenké, pouze 3 mm silné vypínače berker R.8 nebo podsvícené vypínače z kulatých sérií - serie 1930, serie glas a serie R.classic.

V minulém roce mi největší radost udělalo setkání se stovkou z vás na oslavě 100 let berker ve Winternitzově vile. A já už se teď těším na naše setkávání a spolupráci v roce 2020, například během zajímavé akce - soutěže Interiér roku, jíž jsme se stali partnerem.

Do té doby vám ale především přeji klid a radost během vánočních svátků a úspěšné vykročení do nového roku.

S úctou váš
Thomas Grund
Ředitel a jednatel Hager electro s.r.o.