Pojďme udržitelnou budoucnost utvářet společně

Modrá planeta

Všichni se chceme podílet na tom, aby naše planeta byla čistší a příjemnější a to nejen s ohledem na současnost, ale i pro příští generace.

Ve společnosti Hager si na udržitelnosti zakládáme. Podnikáme na principu E3, v překladu etika, zaměstnanci, prostředí. Součástí principu je náš závazek k modré planetě (BPC - Blue Planet Commitment). Tento závazek znamená, že všechny naše obchodní aktivity provádíme s ohledem na lepší a udržitelnější budoucnost. V rámci ekologie se zaměřujeme na výrobu udržitelných produktů a řešení a měníme tím závazek k modré planetě v realitu.

Řešení pro budoucnost

Našim zákazníkům nabízíme přechod na elektromobilitu, možnost kontrolovat elektrickou energii nebo dokonce přebytečnou energii ukládat! Získejte kontrolu nad energetickou správou budovy bez kompromisů v oblasti bezpečnosti, výkonu a v plném souladu s předpisy.

Více informací

Vyrobeno tak, aby vydrželo

Důležitý faktor v podnikání s nízkými emisemi CO² představují kvalitní produkty s dlouhou životností. Naše postupy testování produktů jsou velmi striktní a výsledkem jsou produkty vyrobené v souladu s těmi nejvyššími normami. Pravděpodobně je nikdy nebudete muset vyměnit!

Hager Group obdržela zlaté hodnocení Ecovadis

Získání zlaté medaile EcoVadis potvrzuje úspěšnost a správnost našich aktivit v oblasti udržitelnosti. Toto prestižní ocenění nás řadí mezi 1% nejlepších společností hodnocených společností EcoVadis v elektrobranži a mezi 5% nejlépe hodnocených společností napříč branžemi.

Více informací

Věděli jste?

Partnerství pro pokrok

Jste připraveni čelit změnám klimatu? Společně můžeme vytvářet naše prostředí s budovami a řešeními přispívajícími k bezpečnějšímu a čistšímu světu. Příklady našich úspěšných referencí Hager s udržitelným přístupem naleznete níže.

Naše reference

Máte dotazy v souvislosti s udržitelností životního prostředí?

Neváhejte nás kontaktovat.

Kontakty