Registrace
 

Nová 5-ti řadá volta - máme všech 5 P pohromadě!

"Proč nepřidáte o jednu řadu navíc?", dotazovali se často naši zákazníci. A protože je Hager znám tím, že svým zákazníkům naslouchá a vychází vstříc, zrodila se nová 5-ti řadá volta. Na českém trhu představuje první rozvodnici tohoto typu. Zapojte s ní o jednu řadu modulárních přístrojů navíc!

Nová multimediální rozvodnice

Nová multimediální rozvodnice není jen prostornější, nabízí také kompletně přepracovaný vnitřní prostor. Tato skutečnost zajistí ještě více flexibility při instalaci - a to jak ve variantě pro zapuštěnou montáž do zdi, tak pro instalaci do dutých příček.

+patch panel pro dvanáct datových modulů
+oddělené perforované desky
+držák pro router
+trojitá zásuvka
+průdušná dvířka

Pojme až dvanáct datových modulů

V multimediální rozvodnici je stejně jako v univers Z integrován nový patch panel, schopný pojmout až dvanáct datových modulů. Tento panel je izolovaně připevněn pomocí speciálních svorek na DIN lištu nebo na desku z perforovaného plechu. K elektrickému pospojení slouží dvě šroubová upevnění.

Oddělené perforované desky

Nová multimediální rozvodnice má místo jedné kompletní desky čtyři oddělené perforované desky z pozinkovaného plechu. Kabely mohou být čistě vyrovnány za desky nebo přichyceny pomocí integrovaných příchytek k vestavným zařízením. Každou desku lze jednotlivě odmontovat a díky tomu je osazení a drátování ještě flexibilnější.

Místo pro trojitou zásuvku

Do výsuvného krytu pro kabely je možno integrovat trojitou zásuvku. Všechny zásuvky lze otočit o 90 stupňů, což usnadňuje připojení napáječů a kabelů.

Nepřehřeje se

V horní a spodní části dveří jsou zabudovány ventilační otvory, které slouží jako "přirozená" klimatizace a díky cirkulaci vzduchu se rozvaděč nepřehřeje.