Obchodní sdělení Hager
Březen 2018

 

Multimediální rozvaděče univers FW
Silové a datové rozvody za jedněmi dveřmi

Ve veřejných a komerčních prostorech nebo ve větších bytech nebylo nikdy snadné skloubit distribuci energie a dat v rozvaděči. Nové rozvodnice univers FW s datovou částí jsou přesně to, co budete potřebovat: můžete si vybrat rozvaděč s mnoha možnostmi vnitřního vybavení a zvolit si mezi systémy pro nástěnnou nebo zapuštěnou montáž. Dokonce i když máte k dispozici jen velmi omezený prostor, Hager jako jediný hráč na trhu přináší i pro tuto situaci řešení! Nový univerzální rozvaděč velikosti osmi DIN lišt se šířkou pouze 300 mm, kde silová a datová část jsou umístěny nad sebou.

Zjistěte další výhody multimediálních rozvaděčů FW v podrobnějším článku na webu.

 

Nové termíny školení Hager
Úplné kryty pro bytovou výstavbu

Pořádáme pro vás technické školení, připravené ve spolupráci se vzdělávací agenturou L.P. Elektro. Toto školení je zařazeno do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.

Přednášky se zaměří na:

Jak na rozvodné skříně – rozvodnice a úplné kryty
Multimediální rozvodnice
Rozváděče a modulární přístroje s bezšroubovými svorkami

Pro zákazníky a fanoušky Hager je školení zdarma. Seznam termínů a instrukce k přihlášení najdete na našich webových stránkách.

 

Hostel Long Story Short
Krása kulatých vypínačů berker serie 1930

V historickém centru Olomouce otevřel své brány zbrusu nový hostel Long Story Short. Interiérová designérka Denisa Strmisková přebudovala celé jedno patro rozsáhlé historické budovy Podkova do podoby vstřícného, přátelského a kosmopolitního ubytování pro současné nomády i náročnější klientelu. Výsledkem je ubytování, které se může směle srovnávat s evropskými a světovými standardy. Většina vybavení vznikla na zakázku. Pro pokoje byly na míru navrženy postele, zrcadla, svítidla, poličky i vybavení koupelen ve spolupráci s lokálními výrobci. To vše designérka elegantně sladila se starým modernistickým designem minulého století, či současnými elegantními detaily, včetně bakelitových vypínačů berker serie 1930.

Prohlédněte si fotografie realizace.

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195