Obchodní sdělení Hager
Říjen 2018

 

Zbrusu nový seminář Hager Akademie
Základní školení produktové řady KNX Easy

Seznamte se s produktovou řadou Hager KNX Easy – prvním krokem k inteligentní domovní elektroinstalaci. Ukážeme si jednoduché programování systému pomocí bezplatné instalace, provedeme vás celým procesem od založení projektu, přes rozsvěcení světla až po ovládání žaluzií, v pár jednoduchých krocích. Jestliže už máte zkušenosti s podobnými instalacemi, uvítáte výhody systému za rozumnou cenu a bez potřeby programování pomocí SW ETS. Těšit se můžete i na praktické ukázky, kdy si sami budete moci během pár minut vyzkoušet, jak snadné (Easy) to je.

Veškeré semináře Hager Akademie jsou zdarma. Termíny a registrační formulář najdete na webu hager.cz

 

2 v 1: nové detektory pohybu a přítomnosti Hager

Ať již doma nebo v komerčních prostorách: elektrickou energii lze ušetřit osvětlením založeným na skutečných potřebách. Sviťte, jen když světlo potřebujete – a s tím vám může pomoci nová generace detektorů pohybu a přítomnosti, kombinovaných v jednom zařízení. Nové detektory jsou malé a mají dlouhou životnost. Výhodou je rychlá instalace a snadné nastavení. Čtěte dále…

 

How-to-video: Montáž domovních přístrojů berker

Opakování je matka moudrosti: proto jsme pro vás, zkušené profesionály v oboru, připravili nové video o montáži vypínačů, silových i datových zásuvek nebo žaluziových spínačů berker z portfolia Hager. Dozvíte se z videa něco nového nebo už znáte vše?

Video najdete na YouTube kanálu Hager CZ.

 

Technické okénko:
Vypínač světla u postele

Zapomněli jste při stavbě nového domu na vypínač u postele nebo se změnila dispozice ložnice a na vypínač nyní z postele nedosáhnete? Řešením může být bezdrátový systém Quicklink, který vám může pomoci tento problém vyřešit a to hned v několika možných variantách.

Pro více informací čtěte naše technické okénko.

 

Zásady ochrany osobních údajů

Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 727
Email: cz.marketing@hager.com

© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195