Obchodní sdělení Hager Únor 2018
Obchodní sdělení Hager
Únor 2018
https://www.hager.cz/
 
Vážení obchodní přátelé,
obchodní sdělení vám přináší jen to nejnovější ze světa Hager!
Pozdrav Thomase Grunda,
jednatele společnosti Hager Electro

Vážení architekti a přátelé kvalitního designu,

dovolte mi na tomto místě ještě jednou vám všem poděkovat za uplynulý rok 2017. Děkujeme vám za to, že rostete spolu s námi; že vás, fanoušků poctivého bytového designu a vypínačů Berker, je čím dál víc. Děkuji vám, že se nebojíte progresivních technologií, nespokojíte se s průměrnou kvalitou a žádáte vždycky víc. Někteří z vás favorizují retro otočné vypínače série 1930, jiní nekonvenční spínače Generace R. Někdo upřednostňuje klasické funkce spínačů, zatímco jiní z vás chtějí nadchnout klienty pro moderní funkce: stmívání, USB zásuvky nebo dokonce inteligentní bezdrátovou elektroinstalaci. Pro vás všechny připravuje společnost Hager svou expozici na veletrhu Light + Building ve Frankfurtu nad Mohanem ve dnech 18.-23. března 2018. Přijměte mé pozvání na náš stánek č. G90/H90 v hale 8.0. Pro 10 nejrychlejších z vás, kteří nám napíší na marketing@hager.cz, máme po dvou vstupenkách na veletrh Light + Building zdarma. Na setkání se již nyní upřímně těším.

Váš Thomas Grund
Jednatel společnosti Hager Electro
Vypínače Generace R
krása poctivých materiálů

Na veletrhu Light + Building před šesti lety byly poprvé veřejnosti představeny vypínače Generace R. Odborníci z řad architektů a elektro-profesionálů měli tehdy dokonce možnost ovlivnit materiálovou skladbu nově uváděné řady – sami rozhodli, které materiály se stanou součástí standardní nabídky a které budou jen na zakázku. Největší ohlas dle názoru odborníků vzbudil dub, kůže, břidlice, beton a dva akrylové odstíny červené a oranžové.



Spínače Generace R. můžete mít ve formě přístrojů pro klasickou instalaci, které jsou k dostání od běžných zásuvek, přes datovou techniku, žaluziové spínače, stmívače, pohybová čidla, až po termostaty.

Prohlédněte si členy generace R - vypínače R.1, R.3 a R.classic na našem webu nebo přijměte pozvání do našeho showroomu ve Zdibech u Prahy.
Rozmanitost vypínačů Generace R zdobí kongresový sál PVA Expo v Praze

Podobu kongresového centra na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech určili Ing. arch. Vojtěch Kaas a Ing. arch. Jan Kalivoda, kteří společně působí pod hlavičkou PROGRES ATELIER.

Zajímavým detailem je použití více druhů vypínačů v prostoru. Moderní vypínače Serie R.1 vytvářejí hravý kontrast s retro otočnými vypínači Serie 1930. Robustní konstrukci vypínačů Serie R.1 podtrhuje použití vícenásobných rámečků. „Vypínač v interiéru vnímáme jako nezbytný funkční doplněk,“ vysvětluje architekt Vojtěch Kaas. „V rámci celého interiéru je sice detailem, nicméně jak známo, detaily tvoří celek a jeho vnímání může ovlivnit v kladném i záporném slova smyslu,“ uzavírá Vojtěch Kaas.

Prohlédněte si více fotografií z realizace.
Hager Electro s.r.o., Pražská 238, 250 66 Zdiby
Telefon: +420 281 045 724, Fax: +420 281 045 739
Email: marketing@hager.cz
© Hager Electro s.r.o. - technické změny vyhrazeny.
Registered: O.R. Městský obch.soud v Praze oddíl C, vložka 36345, IČO: 63076195, DIČ: CZ63076195