Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Rodinné domy AMADET Jenštejn

Energie pod kontrolou v nových rodinných domech AMADET Jenštejn

Popis

V obci Jenštejn, jen pár kilometrů od hranic Prahy, vzniká zajímavý projekt celkem 450 rodinných domků. Bydlení v moderní rezidenční zástavbě, avšak uprostřed zeleně a s výbornou dostupností do hlavního města, láká především rodiny s dětmi. Prvních 50 rodinných domů v projektu bylo dokončeno na přelomu roku 2018/2019. O bezpečný rozvod elektrické energie v těchto nově vzniklých domech se starají rozvaděče FWB81S a instalační přístroje hager.

„Za své osobní poslání považuji přispět ke zvýšení kvality elektroinstalace v domovní i komerční výstavbě v ČR,“ říká Thomas Grund, jednatel společnosti Hager Electro. „Chceme dokázat, že skutečně existují zajímavé produkty, které si český trh a český zákazník zaslouží. Nejvíc mě totiž štve, když vidím, že se zde prodávají průměrné výrobky za prémiovou cenu. Ono totiž co je drahé, nemusí být nutně dobré a naopak: i kvalitní výrobek můžete mít za rozumnou cenu, od Hageru určitě,“ usmívá se Thomas Grund.

Na otázku, proč se investor rozhodl pro rozváděče a komponenty hager, odpovídá Karin Hauptová, jednatelka společnosti AMADET Jenštejn: „Při výběru subdodavatelů, stavebních materiálů a také elektrokomponentů jsme se spolehli na doporučení podpořené mnohaletými zkušenostmi naší stavební firmy. Nejsem fanouškem šetření za každou cenu a případné reklamace mi nestojí za ten risk, orientovat se výhradně na lowcostovou cenu. Naším požadavkem bylo, abychom pracovali s renomovanými, osvědčenými značkami a s materiálem, se kterým jsou dobré zkušenosti a lze se na něho spolehnout,“ uzavírá Karin Hauptová.

Použité produkty:

Rozvaděče FWB81S, instalační přístroje Hager

Produkty

Pro spolehlivou ochranu kabelů a vedení před přetížením a zkratem v obvodech s vyššími zkratovými proudy jsou dodávány dvě řady jističů s vypínací schopností 6 kA nebo 10 kA. Jističe s vypínací schopností 6 kA jsou dodávány v jednopólovém až čtyřpólovém provedení s ...
S proudovými chrániči Hager je každodenní styk s elektřinou mnohem bezpečnější. Spolehlivě chrání osoby a majetek při přímém i nepřímém kontaktu a snižují tak riziko případných izolačních závad. A jisté je také to, že jsou naše RCD a RCD/ MCB stejně rychle a snadno ...
V naší nabídce se nachází jak rozvaděče na omítku, tak i pro zapuštěnou montáž. Zákazník si může
vybrat nástěnný, případně volně stojící rozvaděč, s kapacitou až 864 modulů nebo s možností instalace
výkonových jističů a přípojnic až do 1600A. To ...