Filtr referencí
  • Typ stavby

 

Realizace v České republice

To, že elektroinstalační prvek umí být perfektním doplňkem každého interiéru dokazují právě naše referenční stavby. Ostatně, nakoukněte sami...

Rodinná vila na okraji Prahy

Minimalistické vypínače i sofistikovaný videotelefon najdete v domě, který navrhl ing. arch Tomáš Klanc.

Popis

Novostavba v zahradě obklopené vzrostlými stromy a interiér propracovaný do posledního detailu – toto příjemné bydlení slouží jako oáza klidu a zázemí pro rodiče i děti. Do moderního interiéru skvěle zapadly vypínače Berker. Série K.1 a K.5 jsou extraktem působivé jednoduchosti, pravých úhlů a přesných linií a dokonale se hodí do nadčasově moderního interiéru tohoto domu.

Výběr vypínačů byl citlivě proveden pro každou místnost. V domě proto najdete hned dva designy: spínače řady K.5 v hliníkovém provedení v obývacích místnostech nebo v koupelně rodičů, naproti tomu v dětské koupelně a u schodiště našly uplatnění vypínače řady K.1 v polární bílé barvě.

Kromě vypínačů poutají zaslouženou pozornost v domě i videotelefony Hager DoorCom. Tyto komunikátory slouží jako spojovací článek či jakýsi pomyslný most mezi soukromým prostorem domova a městem tam venku. Venkovní komunikátory představují i jakousi vizitku celého domu, z ulice to bývá to první a často i jediné z vybavení, které je na očích a prezentuje dům i jeho obyvatele. V případě tohoto domu byla zasloužená pozornost výběru komunikátorů věnována – a výsledek stojí za to.

Komunikátor pro vnitřní použití v závěsném provedení na zeď je subtilní přístroj s propracovaným designem a v luxusně působící černé barvě. Naopak komunikátor, který je instalován u vstupní branky do zahrady, je vyroben z nerezu, působí robustním dojmem a už od pohledu je patrné, že bez problémů odolává povětrnostním vlivům. Pro tuto realizaci byla použita specialita Hager DoorCom, kterou jinde nenajdete a která je přitom vysoce praktická: spojení zvonku, komunikátoru a poštovní schránky!


Použité produkty:

  • Řada Berker K.1 polární bílá
  • Řada Berker K.5 hliník
  • Hager DoorCom