Registrace

Daniel Hager
získal ocenění "EY Podnikatel roku"

Dne 24. 11. 2022 byl v Berlíně za svou mimořádnou společenskou angažovanost
a podnikatelskou činnost oceněn Daniel Hager. Auditorská a poradenská společnost EY oceňuje vynikající podnikatele titulem "EY Podnikatel roku" již 26 let. Nezávislá porota složená z renomovaných odborníků vybírá vítěze podle hodnotících kritérií udržitelnosti podnikatelského modelu, inovací, transformace, řízení zaměstnanců a společenské odpovědnosti.
Na snímku zleva:  Dr. Henrik Ahlers (Country Managing Partner, EY Germany), Judith Rakers (Moderator), Dr. Florian Dürselen (Member of the Executive Committee, LGT Bank AG), Daniel Hager a Jean-Yves Jégourel (Country Managing Partner, EY Germany)

Na snímku zleva: Dr. Henrik Ahlers (Country Managing Partner, EY Germany), Judith Rakers (Moderator), Dr. Florian Dürselen (Member of the Executive Committee, LGT Bank AG), Daniel Hager a Jean-Yves Jégourel (Country Managing Partner, EY Germany)
V citaci porota uvedla: "Hager Group spolupracuje se zákazníky z průmyslu a elektrotechnického obchodu na nejmodernějších tématech, jako jsou nabíjecí stanice pro elektromobilitu, bateriové systémy pro ukládání energie, asistenční řešení podporující každodenní život a technologie pro inteligentní domácnost. Mnohé z těchto komponentů podporují přechod k energetické soběstačnosti. Vedle podnikatelských úspěchů byl zvláštní důraz kladen na charitativní působení "Nadace Petera a Luise Hagerových" ve vzdělávání, výzkumu a kultuře, jakož i na opakované zařazení skupiny Hager Group mezi deset nejatraktivnějších zaměstnavatelů v Německu a Francii.