Registrace

Slovo ředitele

Vážení zákazníci, obchodní partneři a přátelé značky Hager,

letošní rok byl pro většinu z nás náročný jak v pracovním, tak i osobním životě. Přes všechny překážky jsme v České republice opět dosáhli rekordního růstu obratu. A to díky vaší dlouhodobé důvěře ve značku Hager. Za to bych chtěl říci jediné slovo. DĚKUJI.
Další velikou radost mi udělalo prestižní ocenění Zlatá známka kvality 2020, kterou získal náš systém bezšroubového připojení quickconnect. Jsem hrdý na to, že jsme tento systém uvedli na český trh jako první. Naším cílem je přinášet vám inovativní řešení, která vám usnadní práci i ušetří čas. Ukazuje se, že to je cesta správným směrem. Již více než polovina z vás používá naši vlajkovou loď – rozvodnici volta – právě s bezšroubovými svorkami.

V tomto roce jsme také zavedli nový SAP. S jediným cílem. Poskytnout vám lepší servis v oblasti objednávek a dodávek. Jsme si vědomi některých obtíží, s kterými jsme se museli společně v této oblasti potýkat a jejich odstranění je pro nás absolutní prioritou. S tím souvisí také budování nových logistických center poblíž německého Hanau a ve francouzském Vendenheimu. Tyto strategické investice skupiny Hager Group nám umožní zvýšit spolehlivost i rychlost našich dodávek.

Dovolte tedy, abych vám závěrem ještě jednou poděkoval za vaši důvěru i zpětnou vazbu, kterou nám poskytujete. Obojí nám umožňuje růst a investovat do dalšího rozvoje.

Přeji vám klidné svátky, mnoho úspěchů v novém roce a především hodně zdraví!

Váš

Thomas Grund
Ředitel Hager Electro s.r.o.