Registrace

Slovo ředitele

Milí zákazníci, architekti, designéři a milovníci krásy,

asi každý z nás věřil, že letošní rok bude již ve znamení návratu do normálu. Nestalo se tak. Přesto jsme v České republice opět dosáhli rekordního obratu. Bez vaší důvěry ke značce Hager by se to nepodařilo. Za to bych vám moc rád tímto poděkoval.
Další velikou radost mi udělala skutečnost, že absolutním vítězem letošního ročníku soutěže Interiér roku se stal projekt mezonetu v Obecním dvoře na pražském Josefově, který nese podpis v podobě značky berker. Volba architekta Rudolfa Netíka padla právě na vypínače berker serie R.classic, které dokonale spojují tradici s modernou, stejně jako celá zdařilá rekonstrukce.

Naše společnost Hager se také stala Partnerem České ceny za architekturu 2021. Bylo mi velkým potěšením zúčastnit se galavečera ve Fóru Karlín a sledovat, kolik krásných architektonických výtvorů v České republice neustále vzniká. Poptávka po kultivovaném a moderním prostoru každým rokem narůstá a jsem pyšný na to, že elektroinstalační řešení od společnosti Hager jsou toho v čím dál větší míře součástí.

Přeji vám klidné svátky, mnoho inspirace v novém roce a především hodně zdraví!

Váš
Thomas Grund
Ředitel Hager Electro s.r.o.