Registrace
Filtr referencí
  • Typ stavby

  • Produktové skupiny

 

Reference

Pod značku Hager patří i značky berker, lumina, electraplan a tehalit. Toto široké portfolio, které tvoří kompletní systém, umožňuje montážním firmám realizovat elektrickou instalaci pomocí komponentů od jednoho dodavatele. Všechny výrobky našich značek nacházejí praktické využití po celé Evropě. Přesvědčte se sami!

Sofistikovaný byt podle designérky Ivanky Kowalski v rámci projektu SQUAT iD23

V pražské Pařížské ulici se zrodil ojedinělý projekt SQUAT iD23. V rámci rekonstrukce jednoho historického domu zde pět pečlivě vybraných architektonických studií představilo své pojetí bydlení v centru. Spojení domu na Starém Městě, pěti výjimečných osobností ze sféry architektury a celé škály pečlivě volených dodavatelů komponent a interiérového vybavení – to vše dohromady vykouzlilo jedinečný zážitek. Designérka Ivanka Kowalski pro svůj byt inspirovaný francouzskou elegancí zvolila porcelánové otočné vypínače Berker Serie 1930.

Popis

Byt včetně nábytku a povrchů vytvořila v prvním patře domu designérka Ivanka Kowalski, která zde představuje odkaz k pařížským interiérům. Do kontrastu staví tradiční a nové materiály, to vše v kombinaci s pastelovými barvami. Byt designérka tvořila pro rodinu se dvěma dětmi. Ivanka Kowalski, si pro své interiéry vybrala porcelánové otočné vypínače Berker Serie 1930 Porzellan by Rosenthal, doplněné jednoduchými decentními vypínači řady Berker Q.1 a Berker Q.3 se sametovým povrchem.

Projekt SQUAT iD23 vznikl s cílem nabídnout intenzivní zážitek z prostoru a ukázat, že investice do profesionála se vyplatí. Plně vybavené a funkční byty bylo možné zažít všemi smysly – přivonět ke květinám, ochutnat víno, vnímat materiály, textury, struktury i vůni kávy. Návštěvníci se mohli ponořit do smýšlení architektů, jejich práce a poznali výhody prostoru, jenž sice stojí více peněz, zato však vydrží desetiletí. Projekt si klade za cíl přispívat k osvětě jak interiérového designu, tak architektury a zlepšovat kvalitu bydlení v České republice – představením práce talentovaných českých i zahraničních designérů a dodavatelů a jejich produktů, jež reprezentují spolehlivou špičku ve svém oboru.

Letošní ročník byl sice pilotní, ale jistě nebude poslední. Každý rok budete mít možnost poznat jiný SQUAT, na jiné adrese, s jinými architekty a v jiném stylu. Těšíme se na Vás v novém SQUATu v dalších letech!

Autoři fotografií:
Dagmar Vyhnálková pro SQUAT iD a David Raub pro Hager


Použité produkty:

  • Berker Serie 1930 Porzellan Made by Rosenthal
  • Berker Serie Q.1 a Q.3 se sametovým povrchem

Produkty